I samarbeid med Orkland kommune inviterer Midtnorsk Opplæring igjen til temadag torsdag 19. september. Påmeldingsfristen er 6.september – og det begynner å bli fullt!

Her kan du melde deg på

– Etter suksessen fra fjorårets arrangement, som primært var rettet mot lærlinger i Orkland, har vi i år utvidet invitasjonen. Nå ønsker vi å inkludere både lærlinger, elever ved videregående skole, lærere og ansatte i bedrifter som ønsker å lære mer om hvordan vi kan styrke vår mentale helse i en utfordrende hverdag, sier daglig leder Vidar Harsvik i Midtnorsk Opplærling.

Derfor har arrangørene valgt Orklahallen som arena denne gangen, der de har plass til 500 deltakere.

Hvorfor Hverdagsboost?

Mental helse er et tema som berører oss alle, uansett om vi er i starten av vår karriere som lærlinger, jobber som lærere, eller er ansatte i en bedrift. Utfordringene rundt psykisk helse og rus øker, og Hverdagsboost gir oss muligheten til å reflektere over hvordan vi kan håndtere disse utfordringene. 

– Gjennom denne dagen vil du få inspirasjon og verktøy til å bygge opp din mentale styrke, noe som kan bidra til både personlig og profesjonell vekst, sier Harsvik.

Inspirerende foredragsholdere

Harsvik er stolt av det sterke laget som skal bidra på høstens arrangement:

Claus Lundekvam: Claus er tidligere profesjonell fotballspiller for Southampton, som har spilt 40 landskamper for Norge. Han vil dele sin ærlige og gripende historie om livet som fotballspiller, de store opp- og nedturene, og kampen for å overleve etter karrieren. Hans erfaringer gir oss verdifulle perspektiver på det å håndtere både suksess og motgang.

Leif Eggen: Leif jobber som arbeidsljos hos NAV og er kjent for sine engasjerende foredrag om raushet, psykisk helse og vår rolle på arbeidsplassen. Han deler sine egne erfaringer med humor og varme, og utfordrer oss til å tenke over hvordan vi kan være bedre kolleger og mennesker.

Jan-Martin Berge (Psykolog Berge): Jan-Martin er psykologspesialist med fordypning i arbeidspsykologi og kognitiv terapi. Med en humoristisk tilnærming vil han lære oss hvordan vi kan styrke våre "mentale muskler" for å bli mer robuste både på jobb og i privatlivet.

Lær og del 

– Dette er en gyllen mulighet til å samle kollegaer, bygge samhold, og få verdifulle innspill til hvordan vi kan møte hverdagens utfordringer med et sterkere mentalt fokus. Gjennom inspirerende foredrag og felles refleksjon kan vi alle ta med oss ny kunnskap tilbake til arbeidsplassen, mener Harsvik.

Han poengterer at dette blir en dag for både faglig utbytte, men også en arena for sosialt samvær både under lunsjen og i de øvrige pausene.

Meld deg på i dag! 

Stedet er altså Orklahallen på Orkanger. Arrangementet starter klokken 08:30 og varer til klokken 15:00. 

– Over 400 deltakere har allerede meldt seg på, men vi tar imot påmeldinger fram til 6. september, sier Vidar Harsvik.

Du finner mer informasjon og påmelding på hjemmesidene til Midtnorsk Opplæring