Tirsdag 24. september klokken 12:00 til 14:30 inviterer sanitetskvinnene for fjerde gang til Trygghetstreff. Denne gangen er det Snillfjord helselag som er lokalt vertskap.

Arrangementet skjer i samarbeid med Orkland omsorgsberedskapsgruppe og Orkland kommune, og skjer etter en mal utviklet av Norske Kvinners Sanitetsforening. Trygghetstreff er utviklet først og fremst med tanke på eldre hjemmeboende, men også andre er velkomne til å delta.

Trygghetstreffene har både et sosialt og et faglig innhold. I den faglige delen er det satt søkelys på brannforebygging og brannsikkerhet i heimen, og hva passer vel bedre enn å legge arrangementet til den nylig åpnede brannstasjonen på Krokstadøra. 

Brann og redning Orkland vil innlede om brannvern og brannforebygging, og vil demonstrere bruk av ulike slukkemidler. Her kan de som ønsker selv få prøve å seg på ulike metoder.

Arrangørene har også avtalt med ergoterapi- og hjelpemiddeltjenesten som vil orientere om og vise fram ulike hjelpemidler som kan øke brannsikkerheten. Noe materiell vil også bli utdelt. 

Det vil selvsagt bli servering, og denne gangen blir det både pizza, kaffe og kaker. Litt underholdning bli det også – så her er det bare å møte opp til en trivelig dag!